Politica de Retur
Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Credenza Concept S.R.L sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul la retur, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, urmând condițiile de retur de mai jos. Returul oricărui produs se va efectua în aceleași condiții în care a fost primit și nu se acceptă returul produselor folosite sau deteriorate.
Credenza Concept S.R.L își rezervă dreptul de a refuza returul oricărui produs expediat după limita perioadei de returnare și/sau al produselor care nu se află în aceleași condiții în care au fost primite.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de către client. Clientul are obligația de a returna produsele doar la depozitul numit de angajații Credenza Concept S.R.L după sesizarea returului prin mail la contact@credenzaconcept.com.
Credenza Concept S.R.L își rezervă dreptul de a accepta returnarea produsului doar prin firmele de curierat agreate prin contract și nu va accepta returnarea produsului în alte condiții. Condițiile de mai sus se exclud în situația în care produsul ajunge defect la consumator. În acest caz, comerciantul își asumă cheltuielile de retur, dar numai dacă returul este efectuat de către firmele de curierat agreate prin contract. În vederea returului, consumatorul are obligația să ambaleze corespunzător produsul.

Nu ne asumăm răspunderea pentru transportul și manipularea produselor efectuate de către client și avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezintă deteriorări cauzate de către transportul și manipularea efectuate de către client.
Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maxim 30 de zile de la returnarea produsului/produselor, doar în contul bancar personal al cumpărătorului.

Adăugarea produsului în coșul de cumpărături și finalizarea comenzii reprezintă doar rezervarea acestuia până în momentul în care unul dintre operatorii noștri va confirma integritatea produsului, precum și perioada necesară livrării.

Dacă aveți o cerere de retur, rambursare sau schimb și dacă aveți neclarități sau întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe email la contact@credenzaconcept.com

Shopping Cart0

Cart

Shopping Cart0

Cart

Shopping Cart0

Cart